FD: Van West Wing naar Silicon Valley

FD 8 September
FD 9 September

Onder Amerikaanse topambtenaren is Wall Street uit. Ze vervolgen hun carrière na het Witte Huis steeds vaker in Silicon Valley. Dat is hip, groeit en heeft geld. De Googles, Facebooks en Ubers kopen daarmee campagnekracht, pr-kennis en belangrijke politieke contacten. Kortom: Silicon Valley lobbyt mee met de big boys.

Het fenomeen verklaard aan de hand van drie prominente overstappers: Christopher Lehane (Airbnb), David Plouffe (Uber), en Jay Carney (Amazon). Mijn stuk in het Financieele Dagblad lees je hier via FD.nl en hier als PDF

Advertentie
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: