BNR Roelof Hemmen: Hillary met vlag en wimpel

Roelof HemmenHet eerste debat voor de Democratische presidentskandidaten is vooral een tweestrijd tussen Clinton en haar belangrijkste tegenstander Bernie Sanders. Clinton komt geen moment echt in de problemen en doorbreekt op overtuigende wijze de negatieve stroom berichten die haar campagne al zolang teistert. Daarmee maakt ze het voor Joe Biden wel erg moeilijk om nog in de race te stappen.

Opvallendste moment van dit debat is het cadeautje dat Sanders aan Clinton geeft. Het weerhoudt Clinton er niet van Sanders aan te vallen op zijn stemgedrag rond wapenwetgeving. Chaffee, Webb en O’Malley kunnen geen potten breken.

Mijn analyse van het debat, in de studio bij Roelof Hemmen kun je hier terugluisteren.

Advertentie
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: