BNR Roelof Hemmen: de kunst van de attack ad

De campagne is dit jaar veel eerder negatief dan andere jaren. Op weinig subtiele wijze wordt Clinton bijvoorbeeld door Rand Paul neergezet als incapabel omdat zij onderdeel is van de ‘Washington machine’. Maar er zijn ook meesterlijk subtiele filmpjes. Zoals die van Marco Rubio, waarin je alleen Jeb Bush hoort praten over Rubio. Een pareltje in het genre, en erg effectief, want Bush lijkt er achterbaks door, terwijl Rubio de hemel in wordt geprezen. Hoewel Trump nog maar een paar spotjes heeft gemaakt, wordt hij nu al gepersifleerd door Jimmy Kimmel. “What plan? A great plan!”

Luister het fragment in de studio bij Roelof Hemmen hier terug.

 

 

Advertentie
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: