WNL en BNR: Super Tuesday

Een drukke Super Tuesday, die in de nacht begon bij NPO Radio 1, en eindigde bij BNR Nieuwsradio.

De uitslagen druppelden binnen en de speeches van alle kandidaten waren te horen. In de nacht van 1 maart was ik bij de WNL-programma’s Nog steeds Wakker en Nog altijd Wakker om Super Tuesday te duiden. Tussen twee uur s nachts en kwart over vijf in de ochtend gaf ik commentaar op de uitslagen en de speeches op NPO Radio 1.

De verschillende fragmenten zijn hier terug te luisteren

Daarna was het haasten om op tijd bij BNR Nieuwsradio te zijn voor de Ochtendspits. In de studio bij Thomas van Zijl gaf ik om 6, 7 en 8 uur mijn analyse. Fragmenten vind je hier voor zes uur, hier voor  zeven uur en hier voor acht uur. Een artikel over mijn bijdrage vind je hier.

 

 

 

 

Advertentie
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: