Verkiezingsreis 2016: Election Express

cspan-bus2

Rijk of arm, Republikein of Democraat: de Verenigde Staten zijn verdeelder dan ooit. Wij reizen door 13 staten, van West, naar oost, van zuid naar noord om te ontdekken wat die Verdeelde Staten van Amerika nog verbindt.

In vijf weken reizen journalisten Barbara Noordermeer en Jan Postma met een camper van LA naar Orlando, en eindigen in New York, de thuisbasis van Hillary Clinton en Donald Trump. Onderweg maken we radioreportages, schrijven we artikelen en blogs en vloggen we. We zijn bij het laatste debat tussen Trump en Clinton, kijken bij de hekken op de Mexicaanse grens, en praten met Amerikanen in het Republikeinse diepe zuiden en aan de Democratische kusten.

Ben je geïnteresseerd in de Amerikaanse verkiezingen en de verhalen achter de peilingen en de verkiezingsspotjes? Hou dan Amerikawatcher.nl in de gaten. Ben je van een medium en zoek je verhalen vanuit de onderbuik van Amerika? Mail/bel/DM ons!

Barbara en Jan

Advertentie
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: